Pretražite portal:Zvanična fotografija ZTE Axon 40 Ultra modela nam pokazuje da je pravi flagship

 


Sledeće nedelje ZTE predstavlja najnoviju Axon 40 seriju, sa tri modela koja se očekuju: Axon 40, Axon 40 Pro i Axon 40 Ultra. Ultru smo ranije viđali na slikama uživo sa prednje strane, ali danas, zahvaljujući popisu nadolazećeg uređaja od jedne prodavnice iz Kine, možemo videti i njegovu zadnju stranu, jer su objavili njegovu službenu fotografiju.Jasno je da izgleda kao vrhunski pametni telefon objavljen 2022. godine, a ono što ga podiže na viši nivo je najnovija kamera za selfije ispod ekrana, koju praktično ne možete vieti golim okom. ZTE je bio pionir kada su u pitanju kamere ispod ekrana, tako da je bilo za očekivati da će nastaviti da nadmašuje sebe u tom pogledu sa svakim novim izdanjem.

Na poleđini se nalaze tri ogromna senzora za kamere, od kojih će svi biti od 64 MP. Svi će takođe imati podršku za snimanje 8K video zapisa. Ne samo to, već se priča da će glavni i ultraširoki uređaji koristiti potpuno isti senzor.

QHD+ ekran modela Axon 40 Ultra je poprilično zakrivljen sa obe strane, dok su to i neverovatno mali okviri na gornjoj i donjoj strani. Staklo na poleđini je isto zakrivljeno, ali je ostavljeno mesta za mali aluminijumski okvir, što se nama definitivno veoma dopada.

Što se tiče specifikacija samog Axon 40 Ultra uređaja, prethodne glasine su govorile kako će imati Snapdragon 8 Gen 1 čip, uparen sa 16 GB RAM-a i 512 GB interne memorije baziranoj na UFS 3.1 tehnologiji. Kapacitet baterije bi mogao biti navodnih 5.000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 65 W. 

Kompletan utisak ćemo definitivno steći kada ZTE bude predstavio ove telefone, pa će nam biti poznato da li će ovi masivni senzori na poleđini možda imati i optički zum, kao i njegova cena koja će većinu korisnika najviše zanimati.Objavi komentar

Noviji Stariji