Pretražite portal:Vivo predstavio T1 Pro 5G sa razočaravajućim specifikacijama

 


Vivo je svoju ponudu proširio sa nekoliko pametnih telefona iz iste linije, veoma sličnog dizajna, ali iz različitih segmenata. U pitanju su Vivo T1 i T1 Pro 5G modeli. 


Obična verzija će se prodavati po ceni od 190 dolara, dok Pro 5G će koštati oko 315 dolara. Naravno, sa takvom razlikom u ceni, specifikacije se takođe jako razlikuju. Vivo T1 je dobio AMOLED ekran od 6,44 inča bez povećane brzine osvežavanja. Uređaj je baziran na Snapdragon 680 čipu, odnosno ne podržava 5G. Postoji verzije sa 4 ili 8 GB RAM-a, 128 GB interne memorije, glavna kamera sa jednim punim senzorom rezolucije 50 MP, dok selfi kamera smeštena u izrez u obliku suze ima 16 MP. Uređaj dolazi sa baterijom kapaciteta 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 44W. Od ostalih specfikacija izdvaja se slot za dve SIM kartice i poseban slot za microSD.Vivo T1 Pro 5G je primetno zanimljiviji. Već postoji podrška za mreže pete generacije zahvaljujući Snapdragon 778G čipu. Dolazi u verzijama sa 6 ili 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Ekran pametnog telefona je isti kao i kod jeftinijeg modela, odnosno ne podržava povećanu brzinu osvežavanja, što je sada već standard za ovaj cenovni segment. Ali tu je i punjač od 66 vati uz bateriju od 4700 mAh. Što se tiče kamera, prednja je ista kao kod jeftinijeg modela, ali na poleđini ima glavni senzor od 64 megapiksela i drugu širokougaonu kameru od 8 megapiksela. Zanimljivo je da ovaj  telefon nema slot za microSD karticu.


Po nekom našem mišljenju za neku sličnu cenu po kojoj će se prodavati T1 Pro 5G, postoji pregršt raznoraznih telefona sa dosta širim spektrom mogućnosti i boljih specifikacija, pa čak nije loša opcija ni prošlogodišnji modeli Xiaomi 11 serije ili čak Samsungov Galaxy A32 i Galaxy A52s koji su zbog novih modela koji su se pojavili sada povoljniji sa cenom. 

Objavi komentar

Noviji Stariji