Pretražite portal:Huawei Mate Xs 2 će zvanično biti predstavljen 18. maja za globalno tržište, a pored njega se očekuje i Watch GT3 Pro

 


Huawei je prošlog meseca imao veliku zabavu u Kini, gde su predstavili Huawei Mate Xs 2, Watch GT3 Pro, novi Huawei Band 7 i MatePad SE tablet, pa je tako objavljen ceo krug proizvoda za potrebe svih korisnika.


Kompanija sada donosi ove uređaje na globalnu scenu, jer je najavila veliki događaj lansiranja za 18. maj u 14:00 po srednje-evropskom vremenu. Huawei nije eksplicitno spomenuo uređaje, ali na tizeru možemo videti stilizovano slovo X sa dva presavijena dela u crvenoj boji i brojčanikom sata pozadi sa efektom nestajanja.


Mate Xs 2 podržava Huawei M Pencil, ima trostruku kameru od 50 MP i bateriju od 4.880 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 66 W. Watch GT 3 Pro je veća i bolja verzija od običnog GT 3 modela koji može mjeriti EKG, ali ova karakteristika će verovatno zavisti od tržišta.


U narednih sedam dana ćemo biti u potrazi za dodatnim tizerima koji bi nam možda dali jasniju sliku šta možemo očekivati na Huawei flagship prezentaciji. 


Objavi komentar

Noviji Stariji