Pretražite portal:Samsung će preskočiti 'klasični' model u Galaxy Watch 5 seriji

 


Prema najnovijim izveštajima, kompanija Samsung neće predstaviti klasičnu verziju nadolazećeg Galaxy Watch 5. Kompanija će navodno umesto toga objaviti standardni i 'Pro' model svog nadolazećeg nosivog uređaja.


Prema portalu SamMobile, Galaxy Watch 5 će biti dostupan u dve veličine. Međutim, Galaxy Watch 5 Pro će se prodavati samo u jednoj veličini. Nejasno je da li će Samsung zadržati kultni rotirajući okvir Galaxy Watch serije, ali ekran bi svakako trebao biti okrugao. Obožavatelji mogu očekivati ​​da serija Galaxy Watch 5 uključuje OLED ekran, praćenje otkucaja srca, žiroskop, akcelerometar, GPS, itd.


Zahvaljujući glasinama, odavno znamo da će Galaxy Watch 5 pametni satovi doći i u Pro varijanti, međutim do sada nije bilo govora o ukidanju Classic modela. Podsećanja radi, Classic model postoji još od Gear serije Samsungovih pametnih satova,


Korisnici su se žalili na prošlogodišnju bateriju na Galaxy Watch 4 modelu koja je bila poprilično slaba, pa će tako Galaxy Watch 5 Pro doći sa ogromnom baterijom od 572 mAh. Za sada još nije poznato koji čip bi najnovija serija Samsungovih pametnih satova mogla da koristi, ali se zna da će pokretati najnoviji One UI Watch korisnički interfejs, koji je baziran na Google Wear 3 operativnom sistemu. 


Samsung bi mogao da otkrije Galaxy Watch 5 i Watch 5 Pro u avgustu ove godine, kada se navodno i planira predstavljanje novih Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 telefona. 

Objavi komentar

Noviji Stariji