Pretražite portal:Renderi Samsung Galaxy A04s pokazuju doteran dizajn

 


Vreme polako prolazi za Samsungovu A0 seriju telefona, tako da vas ne treba čuditi što navodni renderi Galaxy A04s ne izgledaju previše drugačije od prethodnog modela.


Dimenzije koje daje @OnLeaks su 164,5 x 76,5 x 9,18 mm, delići milimetra više od  prethodnog A03 modela. Međutim, očekuje se da će ekran ostati na 6.5”, verovatno i dalje HD+ panel.


Na poleđini se vidi redizajn. Kao i ranije postoji trostruka kamera, iako nemamo detalje o svakom modulu. Međutim, nema izbočinu kamere, samo sočiva vire sa zadnje strane – baš kao na Galaxy S22 Ultra. Jasno je da ne možemo očekivati ni blizu kamere kao što su na premijum seriji, ali Samsung je implementirao taj moderan dizajn.


U svakom slučaju, ovo je osnovni telefon koji nudi osnove – na dnu se nalazi 3,5 mm priključak za slušalice, sa strane čitač otiska prsta (dugme za napajanje) i ono što će verovatno biti je slot za SIM+microSD sa druge strane.


Za sada specifikacije uopšte nisu poznate, ali bi u narednom periodu trebali saznati i to, s' obzirom da će Samsung ovaj model predstaviti u narednom kvartalu.

Objavi komentar

Noviji Stariji