Pretražite portal:Galaxy Z Flip 4 i Fold 4 će zadržati bočne skenere otiska prsta

 


Samsung se dugo držao bočnih skenera otiska prsta za svoje sklopive telefone, a Galaxy Z Flip 3 i Z Fold 3 takođe koriste bočni skener. Sada, vesti iz Koreje govore kako će i ovogodišnji sklopivi telefoni zadržati bočne senzore i ako se pričalo o senzoru ispod ekrana.


Portal BusinessKorea izveštava da je Samsung razmatrao dodavanje senzora otiska prsta na ekranu na Galaxy Z Flip 4 i Galaxy Z Fold 4. Međutim, proizvođač je nedavno odlučio da ne koristi ovu tehnologiju na novim uređajima i umesto toga će koristiti bočne skenere otiska prsta kao i do sada.


Međutim, ovo ne bi bili prvi sklopivi sa senzorima otiska prsta na ekranu, jer će nadolazeći Vivo X Fold navodno imati skenere na ekranu i na pametnom telefonu i na preklopnom ekranu.


Ipak, bočno postavljen skener otiska prsta i dalje ima više smisla na sklopivom telefonu. Ova opcija omogućava korisnicima da lako otključaju svoj telefon u zatvorenom i otvorenom stanju, pri čemu je pre svega potreban samo jedan skener otiska prsta.


Svakako, pred nama je još dosta čekanja trećeg kvartala kada Samsung tradicionalno predstavlja svoje sklopive uređaje, tako da je za očekivati da se u narednim mesecima tek krenu pojavljivati konkrete informacija i renderi vezane za nadolazeće Galaxy Z Flip 4 i Z Fold 4 telefone.


Objavi komentar

Noviji Stariji