Pretražite portal:Xiaomi Redmi 10C zvanično predstavljen sa Snapdragon 680 čipom

 


Za petama ostatku telefona Redmi 10 serije koje su prošle nedelje predstavljeni, sada nam je stigao i novi Redmi 10C koji je najavljen u Maleziji. Po naslovu možete videti da poseduje Snapdragon 680 čip koji pripada srednjoj klasi telefona, a šta to Redmi 10C pored čipa i simpatičnog izgleda još donosi, možete pročitati u nastavku.


Redmi 10C ima IPS LCD ekran od 6.7 inča, HD+ rezolucije i urezanu rupicu na vrhu za selfie kameru od 5 megapiksela. Na poleđini se nalazi glavni senzor od 50 megapiksela, i pomoćni senzor dubine od  2 megapiksela. Pored Snapdragon 680 čipa, tu je i 4 GB RAM-a, a u ponudi će biti modeli sa 64 ili 128 GB interne memorije. Takođe, dostupan je i slot za SD karticu kao i priključak za slušalice. 


Kao i dosta modela Redmi 10 serije, ovaj telefon takođe ima bateriju kapaciteta 5.000 mAh i podršku za brzo punjenje od 18W. Dolazi sa preinstaliranim MIUI 13 koji je baziran na Android 11 operativnom sistemu.

Detalji o cenama i dostupnosti još nisu poznati, a telefon će biti dostupan u grafitno sivoj, mint zelenoj i okeanskoj plavoj boji.


Objavi komentar

Noviji Stariji