Pretražite portal:Samsung pušta ažuriranje na One UI 4.1 za Galaxy A52s 5G, A71 5G i S20 FE 4G

 


Samsung je pre nekoliko dana pustio ažuriranje na One UI 4.1 za svoj Galaxy S20 FE 5G telefon, a sada je došla na red i 4G verzija i pored nje još neki telefoni dobijaju ažuriranje korisničkog interfejsa.


Ovo se sada primenjuje u više regija za Exynos i Snapdragon 4G verzije. Pored S20 FE 4G modela, One UI 4.1 ažuriranje takođe dolazi i na Galaxy A71 5G, koji na taj način u potpunosti preskače One UI 4.0, a prebačen je direktno na One UI 4.1, što znači da je ovo njegovo prvo ažuriranje za Android 12. 


Još jedan telefon koji dobija ovo ažuriranje je Galaxy A52s 5G, a za početak ovo ažuriranje dobijaju korisnici u Evropi i Koreji, dok će ostala područja nešto kasnije dobiti One UI 4.1. Podsećanja radi, ažuriranje na One UI 4.0 nije prošlo baš najbolje, usledilo je dosta greški i problema, a nadamo se će ovo ažuriranje na 4.1 verziju sve to popraviti.


Ukoliko koristite jedan od ovih telefona, imajte na umu da se ovakva vrsta ažuriranje odvija u fazama, tako da može potrajati i do desetak dana pre nego što se ažuriranje pojavi na svim telefonima. Vi svakako imati opciju da ručno proverite ažuriranje tako što ćete otići na Podešavanja > Ažuriranje softvera.

Objavi komentar

Noviji Stariji