Pretražite portal:Samsung će 17. marta predstaviti nove modele najpopularnije Galaxy A serije?

 


Kompanija Samsung kao i svake prethodne godine prvo predstavi svoje najskuplje premium telefone Galaxy S serije, a nakon toga dolaze na red telefoni za korisnike kojima je potreban dobar telefon, a opet ne tako skup. Tako je i ovog puta, iz kompanije su zvanično najavili Galaxy A događaj koji će se održati 17. marta.


Ova najava se definitivno poklapa sa prethodnim glasinama koje su govorile da će novi modeli A serije biti predstavljeni tokom marta. U poslednjih nekoliko dana se najviše šuškalo o Galaxy A53 modelu, koji bi trebao da bude naslednik prošlogodišnjeg A52 modela i očekuje se da će imati 6.5 inčni ekran, Exynos 1280 čip, kao i glavnu kameru na poleđini od 64 megapiksela.


Pored Galaxy A53 modela, očekuju se takođe A33 i A73 modeli, ali o njihovim specifikacijama se još uvek ništa posebno ne zna, osim da će sva tri uređaja pripadati nižoj i srednjoj klasi pametnih telefona.


Svakako, ostalo je još jako malo vremena do zvanične objave ovih telefona, a ukoliko ste zainteresovani, prezentaciju ovih telefona možete gledati na Samsungovom YouTube kanalu, u četvrtak, 17. marta u 10:00 po Evropskom vremenu.


Objavi komentar

Noviji Stariji