Pretražite portal:Procurele tačne cene Xiaomi 12 i 12 Pro telefona za Evropu

 


Prošlo je dosta vremena otkako su Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro bili predstavljeni za kinesko tržište još u decembru, ali prema nedavnom izveštaju oni će konačno biti objavljeni za međunarodna tržišta krajem ovog meseca.


Dok čekamo da vidimo da li će se to dogoditi ili ne, novo curenje informacija danas deli sa nama navodne evropske cene za dva telefona. Ovaj put govorimo o tačnim iznosima, za razliku od ranijeg izvještaja prošlog meseca koji nam je dao samo raspone. Rečeno je da će maloprodajna cena Xiaomi 12 modela biti od 899 eura, dok će 12 Pro koštati od 1099 eura.


Naravno, ove cene se odnose na osnovne modele, ako želite dodatni RAM ili više interne memorije verovatno ćete morati više platiti. Zanimljivo je da je osnovna cena Xiaomi 12 50 eura viša od Galaxy S22, dok je 12 Pro 50 eura skuplji od Galaxy S22+.


Definitivno da Xiaomi želi da se posveti uređajima premium segmenta, dok će ove jeftinije telefone prepustiti Poco i Redmi brendovima, a da li će se ta njihova strategija pokazati kao uspešna, vreme će pokazati.


Objavi komentar

Noviji Stariji