Pretražite portal:Poznate specifikacije i dizajn nadolazećeg Xiaomi 12 Ultra, ali neće skoro biti predstavljen?

 
Kompanija Xiaomi bi 15. marta u Kini trebala predstaviti svoju novu Xiaomi 12 seriju telefona, međutim glavni model 12 Ultra je ostavljen za nešto kasnije predstavljanje. 

Juče se pojavila informacija da je Xiaomi 12 Ultra verovatno odgođen do druge polovine 2022. jer Xiaomi želi da lansira uređaj sa nadolazećim Snapdragon 8 Gen 1+ SoC umesto trenutno aktuelnog Snapdragon 8 Gen 1 čipa.


Poznati tipster @Shadow_leaks otkrio je neke specifikacije i koncept rendera nadolazećeg vodećeg uređaja, pa tako sada imamo u uvid i sliku uređaja koji dosta korisnika očekuje, kao alternativu za vodeće Samsung Galaxy S22 telefone.


Informacije nam kažu da će Xiaomi 12 Ultra imati 2K E5 AMOLED ekran od 6.73 inča, sa LTPO 2.0 tehnologijom, podrškom za 10-bitne boje i brzinu osvežavanja od 120 Hz. Na poleđini je i ove godine modul sa 4 kamere, dva Sony IMX766 senzora od 50 megapiksela, od kojih će jedan raditi kao glavni, a drugi kao ultraširoki senzor. Takođe, tu su i IMX586 telefoto kamera od 48 megapiksela i portretno sočivo od 16 megapiksela. 


Osim toga, procureli podaci otkrivaju da će Xiaomi 12 Ultra dolaziti s baterijom od 5000 mAh i podrškom za brzo punjenje od 120 W. Očekuje se da će doći sa preinstaliranim Android 12 operativnim sistemom prilagođenim za MIUI i imaće stereo zvučnike zajedno sa IP68 sertifikatom otpornim na vodu i prašinu.


Imajući u vidu da se ovom poznatom tipsteru dešavalo nekada i da ''promaši'' sa svojim informacijama, sve ovo treba držati još neko vreme sa rezervom, a u međuvremenu do globalnog predstavljanja će se pojaviti još informacija.

Objavi komentar

Noviji Stariji