Pretražite portal:Potvrđeno da će Realme GT Neo3 imati 120 Hz ekran

 


Kompanija Realme bi sutra trebala da predstavi svoj dugo najavljivani GT Neo 3 pametni telefon. Potvrđeno je da model stiže sa Dimensity 8100 čipom i brzim punjačem od čak 150W, a najnovije potvrđene informacije govore da će telefon imati odličan ekran sa podrškom za brzinu osvežavanja od 120Hz.


Realme nije još otkrio rezoluciju i veličinu ekrana, ali zahvaljujući TENAA-i, znamo da je u pitanju FullHD+ AMOLED ekran dijagonale 6,7" sa čitačem otiska prsta ispod. Iz kompanije su ranije najavili da će GT Neo3 imati ugrađeno hlađenje parne komore, LPDDR5 RAM i UFS 3.1 memoriju. Kompanija takođe tvrdi da će dvoćelijska baterija GT Neo3 biti dopunjena na 50% za samo pet minuta i da će zadržati 80% kapaciteta nakon 1.600 ciklusa punjenja/pražnjenja.


S' obzirom na to da je događaj gde će ovaj fantastičan model biti predstavljen jako blizu, ostaje nam da vidimo šta sve Realme ima da ponudi sa ovim GT Neo 3 modelom. Mi iz redakcije mislimo da će utisci kako nas tako i krajnih korisnika najviše zavisiti od cene samog uređaja.


Objavi komentar

Noviji Stariji