Pretražite portal:Ozvaničen dobro poznati Moto G22 telefon

 


Na internetu su se pre nekoliko dana pojavile skoro sve informacije do zadnjeg detalja, vezane za nadolazeći Moto G22, a sada su iz kompanije odlučili da i zvanično predstave ovaj model.


Moto G22  dolazi sa LCD ekranom od 6.5 inča, rezolucije 720x1600 px, sa podrškom za brzinu osvežavanja od 90 Hz. Pokreće ga osmojezgreni MediaTek Helio G37, od kojih su 4 Cortex A53 jezgra sa radnim taktom do 2.3 GHz, dok su druga četiri takođe Cortex A53, ali sa nešto nižim radnim taktom do 1.8 GHz. Procesor je u kombinaciji sa 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije, a tu je i podrška za proširenje memorije putem microSD kartica. Na poleđini se nalazi četvorostruka kamera, glavni senzor od 50 MP, ultraširoka kamera od 8 MP i makro kamera i senzor dubine od po 2 MP. Sa prednje strane nalazi se selfi kamera od 16 MP što će biti i više nego dovoljno za pristojne sličice za društvene mreže. 


Takođe Moto G22 poseduje bateriju kapaciteta 5.000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 15W, senzor otiska prsta na boku. Dolazi sa preinstaliranim Android 12 operativnim sistemom i treba napomenuti da u kutiji dolazi adapter za punjenje od 10W, a ne od 15 koliko telefon i podržava.


Telefon bi prvo trebao da se pojavi u pojedinim tržištima u Evropi, dok bi u narednim nedeljama trebao biti dostupan i za Ameriku, Aziju i Bliski istok. Preporučena cela za Moto G22 u Evropi iznosi oko 169,99 evra.


Objavi komentar

Noviji Stariji