Pretražite portal:OnePlus bi možda još jednom pokušao sa pametnim satovima — u Nord seriji

 


Do sada se brend OnePlus Nord sastojao od pametnih telefona srednjeg ranga sa prilično impresivnim specifikacijama i solidnim odnosom cene i performansi. Ipak, u poslednje vreme glasine su ukazivale na to da bi kompanija mogla proširiti Nord liniju na nove bežične slušalice. Sada najnovija informacija govori da OnePlus već sada gleda dalje od slušalica i da možda radi na planovima za lansiranje pametnog sata Nord serije u drugoj polovini godine.


Informacija, zahvaljujući Yogesh Braru i 91Mobiles, tvrdi da će OnePlus lansirati Nord pametni sat u Indiji zajedno sa Nord 3 u drugoj polovini godine - očekuje se da će sam telefon biti značajna nadogradnja u odnosu na Nord 2 i da će imati fantastično brzo punjenje od 150W. 


OnePlus do sada nije imao mnogo uspeha sa svojom linijom nosivih uređaja. Kompanija u vlasništvu BBK-a je prošle godine lansirala OnePlus Band i OnePlus Watch, svoju prvu pametnu fitnes narukvicu i pametni sat. Nijedan proizvod nije impresionirao krajnje korisnike, ali uprkos neuspehu, čini se da OnePlus nije odustao od svojih ambicija kada su u pitanju nosivi uređaji. Kompanija jasno želi da proširi svoju liniju proizvoda sa pametnim televizorima, bežičnim slušalicama i još mnogo toga.


Još uvek nemamo informacije o tome koji bi mogao biti pravi naziv ovog Nord pametnog sata, kao ni kakve specifikacije bi mogao imati, ali postoji informacija koja govori da bi trebao koštati oko 105 dolara.Objavi komentar

Noviji Stariji