Pretražite portal:Honor će 29. marta predstaviti nove telefone za globalno tržište

 

Nedavno se na internetu pojavila nova pozivnica za najavu novog Honor događaja. Baner je jasno naslovljen "HONOR lansiranje novog proizvoda" sa sloganom "Spreman da ide dalje" i  sapočetkom 29. marta u 20:30. Međutim, vremenska zona se ne pominje.


Industrijski izvori nagađaju da će događaj predstavljati neke uređaje početnog i srednjeg ranga i nagoveštavati Honor X seriju. Konkretno - novi Honor X7, X8 i X9 5G. Honor X8 je zapravo već bio najavljen na Bliskom istoku i u Africi.
Pod pretpostavkom da se zaista radi o istom uređaju, X8 je budzet telefon srednjeg ranga, koji ima 6,7-inčni LCD ekran, sa osvežavanjem od 90Hz, Snapdragon 690 čip, 6GB RAM-a i 128GB interne memorije, 4000 mAh bateriju sa 22,5W brzim punjenjem. Na poleđini se nalazi četiri senzora, glavni od 64 megapiksela, ultraširoki senzor od 5MP i dva pomoćna senzora od 2 megapiksela. Sa prednje strane nalazi se selfie kamera od 16 megapiksela.


Za sada nismo sigurni da li će ovaj model biti Honor Magic 4 Lite o kojem se u poslednje vreme dosta pričalo. 


Svakako, 29. mart nam se bliži, tako da nam ostaje da pričekamo i vidimo da li će Honor predstaviti još neki uređaj pored navodnog Magic 4 Lite telefona.


Objavi komentar

Noviji Stariji