Pretražite portal:Honor 50 i Honor 50 Lite će dobiti nadogradnju na Magic UI 6

 


Na nedavnom MWC sajmu u Barseloni, kompanija Honor je bila predstavila nove Magic V i Magic 4 Pro telefone, koji dolaze sa najnovijim Magic UI 6.0 koji je baziran na Android 12 operativnom sistemu. Drugi Honor telefoni i dalje koriste verziju 5.0 korisničkog interfejsa, ali kompanija je predstavila plan kojim će pojedine telefone nadograditi na najnoviji softver. 


Naime, ažuriranje se pre svega odnosi na Honor 50 i Honor 50 Lite telefone, koji su i dalje aktuelni s' obzirom na to da su predstavljeni krajem prošle godine. Honor 50 bi ažuriranje trebao da dobije u drugom kvartalu ove godine (april-jun), dok bi Honor 50 Lite trebao biti nadograđen u trećem kvartalu (jul-septembar). 


Ne spominju se Honor 50 Pro i 50 SE, ali oni nisu dostupni globalno (50 i 50 Lite su u Evropi od kraja oktobra). Takođe ne pominje se ni jedan model iz Honor 60 serije se ne pominje – prema kineskoj mapi puta, serija 50 i 60 bi trebalo da budu ažurirane u drugom kvartalu. Međutim, Honor 60 se još nije pojavio u Evropi, a postoji mogućnost da bi on možda i od početka prodaje van Kine mogao da dođe sa najsvežijim softverom.


Magic UI 6.0 uvodi višestruka poboljšanja multitaskinga i privatnosti, kao i Honor Share (koji podržava deljenje ekrana, tastature i miša između telefona i laptopa, plus jednostavan prenos datoteka između njih). Očekujte nadogradnju performansi uz GPU Turbo X, umanjenu potrošnju RAM-a i stabilnije bežično povezivanje.

Objavi komentar

Noviji Stariji