Pretražite portal:Youtube osvežio svoju mobilnu aplikaciju, pogledajte koje su promene

 


You Tube je još u novembru prošle godine počeo da testira izgled novog plejera prekog celog ekrana, sa dugmićima koji se najčešće koriste na ovoj platformi, a sada je kompanija zvanično krenula da implementira novi dizajn svojim korisnicima.

Novi dizajn je svakako napravljen kako bi bio upotrebljiviji u odnosu na prethnodi dizajn, na kojem ove funckije nisu bile dostupne dok je snimak preko celog ekrana. Svakako i dalje postoji mogućnost da se izađe iz plejera svajpovanjem nagore preko ekrana. 

Ove promene se odnose samo na horizontalni plejer preko celog ekrana i nisu dosutpne kada se video sadržaj gleda vertikalno, jer su sve ove opcije koje novi dizajn donosi na njemu već odavno dostupne. 


Na prethnodnoj verziji sa svajpovanjem je dosta korisnika imalo problema, iz razloga što na mnogo Android uređaja na isti način radi i sama navigacija telefona. 

S' obzirom na to da se radi o promeni koja je na samom serveru kompanije, neki korisnici su je već dobili, dok će neki morati da se strpe nekoliko dana, pa možda i nedelja dok se redizajn kompletno ne aktivira na celokupan server.

Objavi komentar

Noviji Stariji