Pretražite portal:Xiaomi se priprema za masovnu proizvodnju pametnih telefona sa brzim punjenjem od 150 W

 


Dok još uvek čekamo da baterije telefona uznapreduju tako da mogu trajati danima, a proizvođači iz godine u godinu prave sve brže punjenje za svoje uređaje, pa tako na primer telefon koji ja koristim, Xiaomi 11T Pro, ima podršku za brzo punjenje od 120W, a sa njim i mogućnost da napuni bateriju od 0 do 100% za svega 17 minuta. 


Nekako za sada Xiaomi prednjači spram ostalih proizvođača kada je brzina punjenja u pitanju u šta smo se i lično uverili, a sada kompanija navodno radi na masovnoj proizvodnji telefona koji će imati podršku za brzo punjenje od čak 150W.


Očekuje se da će ova funkcija debitovati u kompanijinim MIX 5 vodećim telefonima i očigledno sa 150W, što bi trebalo da omogući telefonu da pređe sa 0% na 100% za otprilike 15 minuta a možda čak i manje manje, što je prilično ludo! Xiaomi zapravo ima tehnologiju bržeg punjenja koju su demonstrirali prošle godine i koja je nudila 200W punjenja, omogućavajući telefonu da se potpuno napuni za samo 8 minuta.


Još nismo vidjeli da je 200W postalo komercijalno dostupno, ali s obzirom na to da bi Xiaomi ove godine mogao predstaviti telefone sa punjenjem od 150W, pretpostavljamo da idemo ka tome da 200W u skorijoj budućnosti postane stvarnost. Nema još uvek informacija o tome kada će Xiaomi MIX 5 biti službeno predstavljen, ali jedva čekamo da vidimo i možda čak i sami isprobamo to punjenje od 150W.


Uskoro ćemo raditi jedan članak u kojem ćemo pisati utiske glavnog urednika nakon 6 meseci korišćenja Xiaomi 11T Pro telefona, kao i kako se on pokazao kao telefon srednjeg segmenta, spram prethodnih premium telefona koje je Nikola koristio kroz nekoliko prethodnih godina.

Objavi komentar

Noviji Stariji