Pretražite portal:Vivo T1 predstavljen u Indiji, specifikacije nam govore da se radi o telefonu srednjeg segmenta

 Kompanija Vivo predstavila je svoj novi model T1 u Indiji, nakon nekoliko meseci od kako su internetom krenule da kruže glasine vezane za ovaj uređaj. Iako je u Kini predstavljen ovaj model prošle godine, sada dolazi sa nešto  drugačijim specifikacijama.


Vivo T1 ima FHD+ ekran od 6.58 inča, sa brzinom osvežavanja od 120Hz, a unutar njega nalazi se selfi kamera od 16 megapiksela. Sa zadnje strane imamo tri kamere, glavni senzor od 50 megapiksela, senzor dubine od 2 i makro sočivo od takođe 2 megapiksela. 


Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 695 uparen sa 619 GPU-om za grafiku. Što se tiče memorije, uređaj dolazi u više varijanti: 4GB/6GB/8GB RAM-a i 128GB memorije koja se može proširiti. Telefon je opremljen bočno postavljenim senzorom otiska prsta, 5-slojnim turbo hlađenjem i 2.5D zakrivljenim ivicama. Telefon dolazi sa preinstaliranim Android 12 sistemom sa Funtouch OS 12 prilagođenim korisničkim interfejsom.

Prelazeći na optiku, Vivo T1 ima trostruki sloj kamere, sa primarnim senzorom od 50 MP, senzorom dubine od 2 MP i makro sočivom od 2 MP. Funkcije kamere uključuju Pano, Live Photo, Slow Motion, Time-Lapse, Pro, AR naljepnice i dokumente. Na prednjoj strani se nalazi kamera od 16 MP za selfije i video razgovore. Na kraju, telefon ima bateriju od 5.000 mAh koja podržava punjenje od 18 W.


Vivo T1 u Indiji će koštati oko 190e za osnovni model sa 4GB RAM-a, model sa 6GB koštaće 200e, dok će model sa 8GB RAM-a koštati oko 240e. Možemo reći da su mu specifikacije kao i cena vrlo korektne, pa se postavlja pitanje da li ovakav uređaj možemo očekivati na Evropskom tržištu i po kojoj ceni bi se prodavao.


Objavi komentar

Noviji Stariji