Pretražite portal:U Indiji će 8 februara biti predstavljen Tecno Pova 5G telefon


 

Predstavljanje Tecno Pova 5G  zakazano je za utorak, 8. februar. U Nigeriji je predstavljen u decembru kao prvi 5G telefon ovog brenda. Zbog čega tačno je ovaj telefon nama zapao za oko, možete pročitati u nastavku. S' obzirom da se radi o novom brendu, za sada apsolutno nemamo predstavu da li će se njihovi uređaji pojaviti u prodaji u Evropi, ali svakako bi bilo zanimljivo videti ga među mnogobrojnim Xiaomi, Samsung, Realme i telefonima drugih proizvođača. 


Tecno Pova 5G telefon dolazi sa karakteristikama uključujući ekran od 120Hz i tri zadnje kamere. Pametni telefon takođe ima podršku za 18W brzo punjenje. Pored toga, pojavila se informacija koja ukazuje da će telefon imati Memory Fusion tehnologiju koja virtuelno proširuje svoj RAM kapacitet do 11 GB.

Iako specifikacije njegove indijske varijante tek treba da budu otkrivene, Tecno Pova 5G u Nigeriji dolazi sa 6,95-inčnim ekranom HD+ rezolucije, sa brzinom osvežavanja od 120Hz. Pokreće ga osmojezgreni MediaTek Dimensity 900 čip, zajedno sa 8 GB LPDDR5 RAM-a. Tecno pametni telefon ima tri kamere na poleđini, od kojih je glavni senzor od 50 megapiksela, sekundarni senzor od 2 megapiksela i AI sočivo. Tecno Pova 5G takođe ima i selfi kameru od 16 megapiksela na prednjoj strani sa dvostrukim LED blicom.


Tecno Pova 5G dolazi sa 128 GB UFS 3.1 ugrađene memorije, bateriju od 6.000 mAh sa podrškom za punjenje od 18 W.

Objavi komentar

Noviji Stariji