Pretražite portal:Sony bi u maju trebao da predstavi svoj novi Flagship sa nazivom Xperia 1 IV, evo šta bi smo mogli da očekujemo od njega

 


Kompanija Sony već uveliko radi na svom novom telefonu iz premium segmenta, nakon ne baš slavnog lansiranja trenutno aktuelno Xperia 1 lll modela, a prema navodima to bi se već moglo desiti u maju.

Ukoliko se ova informacija ispostavi kao tačna, to bi bilo nešto oko mesec dana ranije, u odnosu na prethodno predstavljanje Xperie 1 lll prethodne godine. 

Ono što se očekuje od ovog uređaja, jeste da će imati najsvežiji procesor iz Qualcomm-a -           Snapdragon 8 Gen 1, kao i modeli sa 12GB RAM-a/256GB i 16GB/512GB interne memorije za skladištenje podataka.

Što se tiče ergonomije, Xperia 1 IV bi trebao da ima snažnu bateriju sa kapacitetom od 5000mAh, kao i dosta brže punjenje u odnosu na svog prethodnika (trenutni model ima brzo punjenje od 30W).

Čini se da Sony daje sve od sebe kako bi se vratio u sam vrh tržišta pametnih telefona, pogotovo što sav napor ulažu u telefone premium segmenta.

Ono što takođe treba očekivati, jeste da će Sony nastaviti tradiciju kada su u pitanju premium telefoni i da će ovaj predstojeći model krasiti 21:9 Wide ekran sa 4K rezolucijom.

Ostali detalji manje više nisu poznati, ali s' obzirom da su sve ove informacije za sada glasine, najbolje bi bilo da sačekamo još neko vreme dok ne stignu zvanične potvrde.

Objavi komentar

Noviji Stariji