Pretražite portal:Samsung priprema još jedan Galaxy Unpacked događaj krajem ovog meseca

 Kompanija Samsung je pre desetak dana na svom Galaxy Unpacked događaju predstavila novu Galaxy S22 seriju telefona, kao i Galaxy Tab S8 seriju tablet uređaja.

Sada, izgleda da je Samsung već spreman za još jedno lansiranje Galaxy Unpacked 2022. Ovaj drugi događaj će se održati 27. februara 2022. u 13:00 ET. To se poklapa sa Mobile World Congressom, velikim tehnološkim događajem koji se održava u Barseloni.


Međutim, kao i svaki Galaxy Unpacked u proteklih nekoliko godina, ovo će biti potpuno virtuelni događaj. Apsolutno svako može da prati prenos uživo lansiranja na Samsungovoj YouTube stranici, kao i na Samsung.com.


Naravno, veliko je pitanje šta Samsung sada lansira? S obzirom da je kompanija upravo lansirala neke od najvećih pametnih telefona i tableta godine, sumnjamo da će ih lansirati još na ovom drugom događaju.


Uz to, Samsung obično lansira sklopive uređaje u drugoj polovini godine. To će verovatno biti i kada lansira nove pametne satove. Sve što ostaje su Windows laptop i Chromebook računari. Međutim, tizer nam govori nešto potpuno drugačije, tako da ćemo morati da sačekamo do početka MWC-a, osim ako u međuvremenu ne procure informacije o tome šta nam Samsung sprema. 


Objavi komentar

Noviji Stariji