Pretražite portal:Samsung Galaxy A53 dolazi uskoro i imaće brzo punjenje

 


Samsungova serija Galaxy A5x bila je izuzetno uspešna od prvog modela — Galaxy A50 2019. godine. Kompanija je prilagodila liniju kako bi ponudila bolju vrednost sa svakim narednim modelom. Nije iznenađujuće da su Galaxy A51 i Galaxy A52 među Samsungovim najprodavanijim pametnim telefonima u 2020. i 2021. godini. Korejska kompanija sada želi da ponovi taj uspeh i sa Galaxy A53 ove godine. Očekuje se da će predstojeća Samsung-ova ponuda srednjeg ranga biti ozvaničena u martu. Uređaj je sada dobio dva važna certifikata na putu ka lansiranju.


Galaxy A53 je nedavno dobio potrebna odobrenja od FCC-a, kao i od tajlandskog NBTC-a. Prvi put uočen od strane MySmartPrice, uređaj nosi broj modela SM-A536E. Prethodni sertifikati ukazuju na to da će u nekim regijama nositi i oznaku SM-A536B.


Najnoviji certifikati takođe su potvrdili neke od specifikacija nadolazećeg Galaxy telefonu srednjeg segmenta o kojem se priča već neko vreme. Biće dostupan u varijanti sa jednom SIM karticom i sa dve SIM kartice u zavisnosti od regiona. Na nekim tržištima će biti u ponudi model sa 5G mrežom. Ostali značajni detalji uključuju podršku za NFC, bateriju od 5.000 mAh, kao i brzo punjenje od 25W.


Što se tiče ostalih specifikacija tu je Super AMOLED ekran od 6,46 inča i Full HD+ rezolucije, brzinu osvežavanja ekrana od 120 Hz, Samsung-ov Exynos 1200 čip sa 6 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije, IP68 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu, ispod ekrana skener otiska prsta, Android 12, Wi-Fi 5 i Bluetooth 5.1. Uređaj će imati četiri kamere na poleđini. Glavna kamera bi trebala da ima senzor od 64 megapiksela sa OIS-om (optička stabilizacija slike).


Očekuje se da će se ovaj uređaj pojaviti negde na proleće i da će biti idealna prilika za one koji vole Samsung telefone, a nisu u prilici da kupe neki od top modela iz njihove ponude.

Objavi komentar

Noviji Stariji