Pretražite portal:Redmi K50 će biti predstavljen 16 februara

 Nakon više od godinu dana curenja informacija, konačno imamo potvrdu datuma lansiranja serije Redmi K50. Uređaji će debitovati u Kini 16. februara, na čelu sa Redmi K50 Gaming Edition. Generalni menadžer brenda Lu Weibing je na Weibu zvanično potvrdio datum. Weibing je takođe izbacio još nekoliko tizera, a kako kažu Gaming Edition će biti vodeći flagship ove kompanije. 


Redmi K50 Gaming Edition će naizgled imati trostruku kameru na poleđini i pored njih i munju (neki govore da je u pitanju ožiljak Hari Pottera). Čini se da će telefon imati i gumbove na bočnoj strani, pa bi sve u svemu novi model trebao naslediti karakterističan dizajn sa prethnodog Redmi K40 Gaming Edition modela.


Specifikacije su za sada nepoznanica, ali se očekuje da će se ovaj model pojaviti sa Snapdragon 8 Gen 1 čipom, kao i sa baterijom kapaciteta 4700 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 120W.

Kao što smo već rekli, prezentacija je zakazana za 16. februar, a pored Gaming Edition modela, očekuje se da će i drugi modeli K50 serije biti predstavljeni tog dana.


Objavi komentar

Noviji Stariji