Pretražite portal:Procureli CAD renderi Google Pixel 7 Pro tableta

 


Ne tako davno pisali smo o prvim procurelim detaljima vezanim za novu nadolazeću seriju Google Pixel 7 tableta i znali smo da je to samo početak informacija koje će se postepeno pojavljivati, ali definitivno nismo očekivali da će se u ovako ranom razvojnom ciklusu ovih tableta pojaviti i CAD renderi istih.


Ono što se nekako nije očekivalo jeste da će Google zadržati dizajn sa trenutne serije uređaje, jedina mala uočljiva promena jeste što okvir za kamere na poleđini deluje kao da se u potpunosti spojio sa kućištem, nešto nalik Galaxy S21 seriji telefona.


Za sada je poznata informacija se će Pixel 7 Pro imati zakrivljen OLED ekran od 6.7 do 6.8 inča sa selfi kamerom u samoj sredini. Svakako pored fantastičnog OLED ekrana očekuje se i visoka stopa osvežavanja.


Sa donje strane telefona nalaze se dve rešetke, od kojih se u samo jednoj verovatno nalazi zvučnik. USB-C port je naravno takođe prisutan, kao i slot za SIM karticu sa leve strane. Tasteri za napajanje i jačinu zvuka nalaze se na desnoj strani.


Navodne dimenzije Pixel 7 Pro tableta su 163 x 76,6 x 8,7 mm (11,2 mm na izbočini kamere).


Ono što svakako trebate imati na umu kad smo rekli da su se renderi veoma rano pojavili je zbog toga što bi Pixel 7 serija tableta treabala da bude ozvaničena tek u oktobru, tako da nas ne bi iznenadilo ukoliko u međuvremenu ipak dođe do nekih dizajnerskih promena samog uređaja.


Objavi komentar

Noviji Stariji