Pretražite portal:Procurele render fotografije Samsung Galaxy A23 telefona ukazuju nam poznat dizajn

 Samsung se priprema za lansiranje više telefona Galaxy A serije u ovoj godini, a već smo videli procurele rendere i uživo slike nadolazećeg Galaxy A53. Sada je pouzdani leaker objavio nove fotografije na kojima se nalazi Galaxy A23 5G.


Slike pokazuju da zadnja maska ​​telefona više nego prolazno liči na nadolazeći Galaxy A53. Preciznije, vidimo izbočinu sa četiri kamere koja se stapa sa ostatkom zadnjeg poklopca. Sa prednje strane se svakako vidi razlika između Galaxy A23 i A53 modela, jer na fotografijama možemo videti da Galaxy A23 ima popriličan crn okvir kod ekrana, dok A53 ima dosta manji okvir i njegovu prednju stranu je ekran više zauzeo.


Renderi takođe pokazuju taster za jačinu zvuka i dugme za napajanje/skener otiska prsta na desnoj strani, i 3,5 mm ulaz i USB-C port na donjem delu. Što se tiče dimenzija, kaže se da telefon ima 165,4 x 77,0 x 8,5 mm. To ga čini nešto kraćim i tanjim od Galaxy A22 5G.


Još uvek nema zvaničnih informacija o drugim detaljima o Samsung Galaxy A23, ali se nadamo sličnoj ceni od 249 evra kao i njegov prethodnik.

Objavi komentar

Noviji Stariji