Pretražite portal:Procurele prve informacije vezano za novu Google Pixel 7 seriju tablet uređaja

 


U prethodnoj 2021. godini, pa sve do sada, sve informacije vezane za Google hardver, koje su se pojavljivale na internetu bile su vezane za Pixel 6 seriju telefona, međutim, sada kako se polako ta bura smiruje nakon svih bugova i problema, konačno imao i prve informacije o novoj seriji Pixel 7 tablet uređaja. 


Nedavno su na internetu isplivali pojedini detalji vezane za Google Pixel 7 seriju (pod pretpostavkom da će je Google tako nazvati). Zahvaljujući malom otkrivanju kodova od strane portala 9to5Google, imamo neku blagu ideju o tome koje bi specifikacije ova tablet serija mogla da ima, a poznata su i njihova interna kodna imena.


Za početak, ne bi trebalo da vas iznenadi informacija da Google već sada radi na proizvodnji druge generacije svojih Tensor čipova. Informacije sigerišu na to da Tensor 2.0 čip nosi broj modela GS201, a njegovo kodno ime je ''cloudripper''. Ono što je takođe zanimljivo je to da bi nova generacija Tensor čipa mogla imati ugrađen Samsung-ov modem koji još uvek nije ozvaničen. Prošlogodišnja verzija Tensor čipa u sebi je imala Exynos 5123 u sebi, a novi Tensor 2.0 bi tako mogao da ima Exynos 5300. 

Za sada nije poznato kakvu snagu ovaj Exynos može da ponudi s' obzirom na to da on još nije ni najavljen, a ni predstavljen.


Google je za Pixel seriju imala nekoliko inspiracija vezanih za kodno ime. Serija Pixel telefona je dugo za kodna imena dobijala nazive po nekim vrstama riba. Prema 9to5Google sajtu, kodna imena Google Pixel 7 tableta bi trebala biti ''gepard'' i ''panter'' za osnovni, odnosno Pro model. U pitanju su dve vrste divljih mačaka koje su prepoznatljive po svojoj hitrošću, pa nam time Google vrlo verovatno ukazuje da će i njihovi novi tableti biti veoma brzi.


Za sada su sve ostale informacije vezano za novu Pixel 7 seriju nepoznate, tako da ćemo morati biti strpljivi još neko vreme, mi verujemo da Google sada čeka pravi trenutak da prvobitno reše sve softverske probleme sa Pixel 6 telefonima, kako se isti ne bi kojim slučajem pojavili i na novoj seriji tableta.

Objavi komentar

Noviji Stariji