Pretražite portal:Procurela render fotografija novog Realme Pad Mini tableta

 

Web stranica SmartPrix je zajedno sa Onleaks kanalom ekskluzivno objavila press render fotografije nadolazećeg Realme Pad Mini tableta o kojem se već neko vreme priča.Procureli renderi otkrivaju  ravan i jednostavan dizajn pozadi sa modulom za jedan senzor kamere na vrhu i Realme logotipom na dnu poleđine. Uređaj koji vidimo na fotografijama je u srebrnoj boji, a za sada nije poznato da li će Pad Mini imati još nekih drugih boja kada se nađe u prodaji. Sa desne strane možemo videti tri tastera, jedan je za paljenje, a druga dva su za kontrolu jačine zvučnika.
Što se tiče trenutno procurelih specfikacija vezano za ovaj tablet, Pad Mini bi trebao imati ekran od 8.7 inča, Unisoc T616 čip sa 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Sa prednje strane ima selfi kameru od 5 megapiksela, dok bi na poleđini trebao biti glavni senzor od 8. Ovo je pomalo zbunjujuće, s' obzirom na to da na render fotografijama vidimo da ispod senzora piše 80MP.  Realme Pad Mini ima bateriju kapaciteta 6.400 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 18 W.


Još uvek nije poznato po kojoj ceni bi se ovaj tablet trebao prodavati, ali pošto se očekuje da će on biti predstavljen sredinom maja, ima još vremena da se saznaju pojedine informacije pre samog predstavljanja.


Objavi komentar

Noviji Stariji