Pretražite portal:Pojavila se ilustracija novog OnePlus 10 Ultra flagshipa

 Pre nekoliko dana su se pojavile prve glasine o prvom OnePlus telefona sa nazivom Ultra, a sada su se na internetu pojavili i nacrti koji otkrivaju kako trenutno izgleda prototip ovog telefona.


Nedavno predstavljeni OnePlus 10 Pro, dolazi sa itekako impresivnim specifikacijama, pokreće ga snažni Snapdragon 8 Gen 1 procesor, krasi ga sjajni LTPO2 AMOLED  ekran od 6.7 inča, poseduje 8/12GB RAM-a i dolazi sa baterijom od 5000mAh, međutim nekako ne ostavlja utisak da se radi o flaghip killer-u, kao što su neki OnePlus uređaji nosili taj status.


Ipak razlog verovatno leži u tome što kompanija radi na Ultra modelu, kao što se šuška već neko vreme. Skica koja se pojavila na internetu ukazuje nam to da je ''Ultra'' sa prednje strane identična kao i Pro model, dok sa zadnje strane možemo videti implementaciju periskopske telefoto kamere, na koju ljubitelji OnePlus telefona dugo iščekuju.

Dokumentacija u vezi ovog patenta je predana od strane firme još u septembru, ali još uvek nije poznato da li će i kada ovaj OnePlus model biti predstavljen.

 

Objavi komentar

Noviji Stariji