Pretražite portal:POCO M4 Pro 5G na tržište dolazi kao rebrendirana verzija Redmi Note 11T?


 

Čini se da je ostalo jako malo vremena kada će zvanično biti predstavljen novi POCO M4 Pro 5G pametni telefon, a na to nam ukazuju razni sertifikati koji su se pojavili na internetu kao i najave za isti.

Kompanija POCO je nedavno krenula i zvanično da najavljuje ovaj model na društvenim mrežama, a poslednji tvit koji su objavili kao tizer nam u potpunosti pokazuje poleđinu istog. Ovaj video koji traje svega par sekundi nam ukazuje da je telefon skoro pa isti kao i Redmi Note 11T model, koji je krajem 2021. godine predstavljen za Indijsko tržište. 


Ukoliko se ispostavi da se zaista radi o rebrendiranom Redmi Note 11T 5G modelu, onda možemo očekivati i identične karakteristike. Podsetimo se, Note 11T dolazi sa MediaTek Dimensity 810 čipom, dve kamere na poleđini, glavna od 50 megapiksela i širokougaona od 8 MP. Što se tiče ekrana, tu je IPS LCD ekran od 6.6 inča i brzinom osvežavanja od 90Hz. Sve ovo treba da gura baterija kapaciteta od 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 33W. 


Cena ovog modela u Indiji se kreće oko 226 dolara, pa bi se i za POCO M4 Pro 5G model trebalo očekivati da će isto toliko da košta.


Objavi komentar

Noviji Stariji