Pretražite portal:Ovo je zvanični render nadolazeće Motorole Edge 30 Pro


Ostalo je praktično još nekoliko nedelja do zvaničnog predstavljanja novog Motorola Edge 30 Pro telefona. Ovaj model je već dostupan u Kini sa imenom Edge X30. Zahvaljujući toj činjenici, sada su nam dostupni i zvanične fotografije Edge-a 30 Pro, čije je predstavljanje najavljeno u drugoj polovini februara.

Renderi nam pokazuju da telefon dolazi u sivoj i plavoj boji, a ono što takođe možemo videti da će Edge 30 Pro imati identičan dizajn kao Edge X30, koji je predstavljen u decembru. Manje više, hardver bi trebao ostati nepromenjen.

Za sada se zna da će ovaj model imati 6.7-inčni OLED ekran sa brzinom osvežavanja od 144Hz, kao i podršku za HDR10+. Što se tiče ostalih važnih hardverskih specifikacija vezano za Edge 30 pro je to da će ga pokrati snažni Snapdragon 8 Gen 1 čip, 8/12 GB RAM-a, 128/256 GB interne memorije i prednju selfi kameru od 60 megapiksela.

Na boku će imati senzor za otisak prsta, a na poleđini će imati tri kamere, uključujući i glavni senzor od 50 megapiksela, ultraširoku kameru od 50 megapiksela, kao i senzor dubine od 2 megapiksela. Ono što svakako čudi i definitivno kvari utisak je taj bočni senzor otiska, umesto ispod ekrana.

Što se tiče baterije, dolazi sa kapacitetom od 5000mAh, za koju je spreman brzi punjač od 68W.

Očekuje se da će na globalnom nivou Edge 30 Pro doći sa preinstaliranim Android 12 sistemom, kao i sa njihovom najnovijom verzijom MyUX-a.


Objavi komentar

Noviji Stariji