Pretražite portal:OnePlus Pad tablet će biti lansiran sa Android 12L sistemom

 Već neko vreme poznato je da OnePlus radi na tabletu, koji će biti nazvan OnePlus Pad. Međutim, za sada nisu poznati nikakvi drugi detalji o tabletu, ali spekuliše se da će imati vrhunski hardver. Sada se pojavila nova informacija jednog pouzdanog tech leakera kako će OnePlus Pad doći sa Android 12L operativnim sistemom koji je posebno predstavljen za tablete i sklopive telefone. Korisnički interfejs će odgovarati velikom rasponu stranica, umesto da bude rastegnut kao što je Android OS trenutno.


Nažalost, još uvek nije poznato kada će ovaj tablet biti lansiran, ali portal 91mobile  je još u decembru ekskluzivno objavio kako će OnePlus Pad stići u Indiju do prve polovine 2022., što znači da možemo očekivati ​​najavu u narednih par nedelja. Takođe je otkriveno da će kompanija imati barem jedan model za Indiju. Ovo dolazi nakon što je kompanija u julu 2021. godine stavio zaštitni znak OnePlus Pad. Svi ovi novi razvoji ukazuju na to da smo možda blizu lansiranja tableta.


Preostaje nam da sačekamo i zvaničnu najavu vezanu za ovaj tablet, pa će se isto tako u međuvremenu pojaviti i njegove hardverske specifikacije.

Objavi komentar

Noviji Stariji