Pretražite portal:Novi renderi Samsung Galaxy A53 prikazuju i svetlim bojama breskve i nebesko plave

 


Nedavno smo pisali o procurelim renderima novog Samsung Galaxy A53 telefona, koji treba da stigne kao naslednik prošlogodišnjeg Galaxy A52 modela. Manje više, sve ono što se tiče specifikacija je ostalo isto, a sada su tu i novi renderi telefona koji ukazuju različite boje u kojima bi se Galaxy A53 trebao pojaviti u prodaji. 


Što se tiče njegovih specifikacija tu je Super AMOLED ekran od 6,46 inča i Full HD+ rezolucije, brzinu osvežavanja ekrana od 120 Hz, Samsung-ov Exynos 1200 čip sa 6 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije, IP68 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu, ispod ekrana skener otiska prsta, Android 12, Wi-Fi 5 i Bluetooth 5.1. Uređaj će imati četiri kamere na poleđini. Glavna kamera bi trebala da ima senzor od 64 megapiksela sa OIS-om (optička stabilizacija slike).


Sada je WinFuture na svom sajtu ažurirao vest vezano za ovaj nadolazeći telefon gde su i objavili sve do sada poznate informacije vezano za njega. Naime, dodali su dva rendera koja nam ukazuje na dve nove boje, svetlo plavu i narandzastu boju (podseća na breskvu). Izgleda poprilično zanimljivo, a verujemo da će ove boje najviše zapasti za oko mlađoj populaciji i nežnijem polu.
Objavi komentar

Noviji Stariji