Pretražite portal:



Nove fotografije Motorola Edge 30 Pro telefona ukazuju na podršku za Stylus olovku


Svedoci smo prvog velikog koraka od kako je Samsung najavio da više neće praviti Note telefone i tako su Galaxy S22 Ultra napravili u kombinaciji svojih prethodnika S21 Ultra i Note 20 Ultra serije. Pišemo ovo iz razloga što S22 Ultra dolazi sa S Pen olovčicom u sebi, a prema najnovijim fotografijama koje su se pojavile, čini se da bi i Motorola mogla tim pravcem kada je u pitanju njihov nadolazeći Edge 30 Pro model.


Prema fotografijama i kratkom videu Evana Blassa, Edge 30 Pro bi mogao doći sa ili barem podržavati olovku. Ipak, olovka se neće ubaciti u sam uređaj. Umesto toga, izgleda da Motorola oponaša ono što je Samsung uradio sa Galaxy 21 Ultra nudeći specijalnu masku u koje se može ubaciti olovka.


Moguće je da bi Motorola Edge 30 Pro mogao doći sa olovkom i tom nekakvom maskom, za sada nismo sigurni u to. Pogledajte kratak video klip u nastavku da biste dobili bolju predstavu o tome šta se nudi.




Čini se da je olovka korak više u odnosu na onu koju nalazite u jeftinijim Motorola telefonima, kao što je prikladno nazvana Motorola Moto G Stylus. Ta olovka je u suštini inertni komad plastike. Onaj koji se pojavljuje u ovom videu izgleda da je napredniji.


Vrlo je moguće da bi se olovka mogla povezati s telefonom putem Bluetootha, baš kao i ona što ima Galaxy S22 Ultra. Takođe postoji mogućnost da bi to mogao biti proizvod niske latencije, koji bi pisanje učinio fluidnijim i prirodnijim.


Nažalost za sve ostale detalje vezano za olovku i ostale specifikacije moraćemo da sačekamo kraj meseca kada će Edge 30 Pro biti predstavljen, a za sada glasine ukazuju na to da dolazi sa ogromnim ekranom, Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom, kao i sa ogromnom baterijom koja će verovatno podržavati brzo punjenje od preko 60W.


Objavi komentar

Noviji Stariji