Pretražite portal:Nova verzija Motorola G Stylus 2022 dolazi sa bržim ekranom i boljim kamerama?Prošlogodišnja verzija Moto G Stylus pametnog telefona, pokazala se kao sasvim dobra kupovina ukoliko kupujete telefon u toj nekom srednjem segmetu niže klase. Godinu dana kasnije, kompanija Motorola predstavila je novu verziju G Stylusa za 2022, koja donosi nekoliko nadogradnji, ali isto tako i nekoliko iznenađujućih propusta.


U poređenju sa Moto G Stylusom (2021), model iz 2022. ima veću bateriju od 5.000 mAh zajedno sa velikim ekranom od 6,8 ​​inča koji nudi FHD+ rezoluciju i brzinu osvežavanja od 90 Hz. Pokreće ga MediaTekov Helio G88 čip koji je uparen sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.


Takođe, sa zadnje strane dolaze tri kamere  koja uključuje glavni senzor od 50 MP, dok ekran sadrži selfie kameru od 16 MP. Kao što biste očekivali iz naziva, Moto G Stylus (2022) dolazi sa olovkom koja se nalazi unutar unutrašnjeg slota.


Dok Moto G Stylus (2022) sadrži nekoliko stvari koje se već sada retko viđaju na novim telefonima, kao što su audio priključak i podrška za MicroSD kartice, nedostaju dva oblika povezivanja koje biste očekivali da ćete vidjeti na telefonu koji je izašao u 2022. godini. Iz nekog razloga, Motorola je donela odluku da ne implementira podršku za 5G kao i NFC povezivanje. U suštini, s' obzirom na to da se kod nas još uvek cela priča o 5G mreži taboo tema i nema naznaka kada će ona biti zastupljena kod nas, to je nešto što ne treba toliko da vas sputava ukoliko gledate ovaj telefon. Objavi komentar

Noviji Stariji