Pretražite portal:Nokia G21 bi trebao biti uskoro predstavljen, ovo su zvanične fotografije

 

Poslednji pametni telefon Nokia G serije – Nokia G300 – predstavljen je još u oktobru prošle godine. Sada, kompanija navodno radi na novom modelu G serije poznatom kao Nokia G21, Roland Quandt poznat po pribavljaju informacija i fotografija nadolazećih telefona, objavio je na Twitter-u zvanične fotografije ovog modela.


Kao i kod svih drugih pametnih telefona Nokia G serije, nadolazeća Nokia G21 izgleda ima poznati dizajn prednje strane koji uključuje urez u obliku kapljice za smeštaj njegove selfie kamere. Takođe, prednji ekran je okružen nekim uočljivim okvirima duž njegovih bočnih ivica.

Na poleđini, čini se da je Nokia G21 dostupna u tri različite boje kao što su smeđa, tamno zelena i svetlo zelena. Iako je poznato da pametni telefoni Nokia G serije imaju kružno kućište kamere za svoje zadnje kamere, nadolazeća Nokia G21 ga zamenjuje pravilnijim pravougaonim modulom kamere koji će izgleda imati tri senzora.


Trenutno nema puno informacija koje se odnose na tehničke specifikacije Nokia G21. Međutim, neki izveštaji ukazuju na to da će telefon imati 6,5” HD+ LCD ekran kao i glavnu kameru od 50 megapiksela.

Objavi komentar

Noviji Stariji