Pretražite portal:Najnoviji procureli render nadolazećeg OPPO Find X5 nam ukazuje da će imati specifične kamere

 


Iako se još uvek ne zna tačan datum predstavljanja, OPPO Find X5 Pro već sada privlači pažnju korisnicima zahvaljujući informacijama i fotografijama vezane za ovaj telefon, koje se pojavljuju već neko vreme. Sa poslednjim renderom i listom specifikacija, sada manje više znamo sve o ovom modelu, a očekuje se da će biti predstavljen u prvom kvartalu ove godine. 

Kao što se i očekivalo, pokreće ga Snapdragon 8 Gen 1 čipset, zajedno sa 12 GB RAM-a koje imaju najbolji telefoni kompanije OPPO, kao i 256 GB neproširive memorije (UFS 3.1). Nalik modelu Find X3 Pro, izbočina kamere je prilično nametljiva na Find X5 Pro, iako je OPPO zaoblio ivice oko senzora.


Kamere nose brend Hasselblad koji smo ranije vidjeli na OnePlus 9 Pro telefonu, a sastoje se od para Sony IMX766 senzora od 50 MP (istih kao na Find X3 Pro) koji se brinu za glavne i ultraširoke funkcije , sa teleobjektivom od 13 MP koji je sposoban za hibridni zum do 5x. Rečeno je da će obe kamere od 50 MP imati OIS sa OPPO-ovim samorazvijenim MariSilicon X AI čipom koji će se pobrinuti za fokus.

Find X5 Pro ima staklenu i aluminijsku konstrukciju, ispod koje se nalazi baterija kapaciteta 5.000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 80W. Predpostavlja se da će sve to raditi na će preinstaliranom ColorOS 12.1 koji je baziran na Android 12 operativnom sistemu.


Objavi komentar

Noviji Stariji