Pretražite portal:Najavljen Realme 9 Pro, Light Shift dizajn ga razlikuje od ostalih

 
Predstojeći Realme 9 Pro će biti telefon srednjeg segmenta, a ono što će ga činiti drugačijim od ostalih biće ''Light Shift'' dizajn zadnjeg poklopca, koji verovali ili ne može da menja boju. Ovo je sigurno odličan potez kompanije Realme, jer je itekako pri kupovini telefona bitan i izgled samog, pored karakteristika. 

Sama promena boje će ići od plave nijanse pa sve do crvene, a iz kompanije kažu kako su inspiraciju pronašli u boji dnevnog neba i u boji sutona.

Što se tiče glavnih specifikacija ovog telefona tu je AMOLED FHD+ ekran od 6.6 inča, sa osvežavanjem od 120Hz. U sebi će imati Qualcomm-ov Snapdragon 690 čip sa 6/8GB RAM-a, kao i 128GB interne memorije. Sve ovo će držati baterija kapaciteta od 5000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 33W.


Na poleđini smeštene su tri kamere, glavni senzor od 64MP, širokougaona od 8MP, kao i senzor dubine od 2MP. Selfi kamera na prednjoj strane imaće 16MP, što bi trebalo biti sasvim pristojno za dnevne fotke.

Trenutno nema informacija o tome kada će Realme 9 Pro da se pojavi u prodaji i koja bi mu mogla biti cena, ali definitivno znamo da će to sigurno biti uskoro.


Objavi komentar

Noviji Stariji