Pretražite portal:Nadolazeći Motorola flagship telefon imaće kameru od čak 194 megapiksela?


 

Render fotografije nadolazećeg Motorola Frontier telefona su procureli, a samim tim imamo i jasan uvid o njegovom dizajnu kao i o rasporedu kamera. Prethodne glasine vezane za ovaj telefon su sugerisale kako će u sebi imati Samsung-ov ISOCELL HP1 senzor od 200 megapiksela, međutim, prema najnovijim informacijama iz rukava Evana Blassa očigledno je da će Motorola u svoj Frontier ipak ugraditi senzor od 194 megapiksela sa optičkom stabilizacijom slike.


Novi procureli renderi Motorola Frontier-a otkrivaju isti dizajn kao što smo videli ranije. Glavni adut na Frontieru svakako je nova primarna kamera od 1/1,5 inča od 194 MP. Uređaj ima zakrivljeni ekran sa centralnom rupom za selfie kameru i zakrivljenu poleđinu sa zaobljenim ivicama. Vodeći model ima USB Type-C port za punjenje na dnu sa SIM fiokom i zvučnicima. Motorola Frontier takođe na poleđini ima 3 kamere i Moto logotip kao zaštitni znak.


Kao i dizajn, specifikacije Motorola Frontier-a ostaju iste. Uređaj ima 6,67-inčni FHD+ 144Hz zakrivljeni AMOLED ekran sa podrškom za HDR 10+. Motorola Frontier pokreće Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 plus čipset uparen sa do 12 GB RAM-a i 256 GB UFS 3.1 interne memorije. Napaja se iz baterije od 4.500 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 125 W i bežično punjenje od 50 W.


Kao što je već rečeno, Motorola Frontier će imati primarnu kameru od 194 MP koja podržava OIS. Ima ultraširoku kameru od 50 MP i makro kameru od 12 MP. Telefon ima neverovatnu kameru od 60 MP za selfije i video pozive na prednjoj strani. Pokrenut će MyUX prilagođeni korisnički interfejs baziran na Android 12 sistemu.

Cena i datum lansiranja Motorola Frontier-a su još uvek nepoznati, ali glasine ukazuju na to da bi mogao biti predstavljen u julu 2022. godine.

Objavi komentar

Noviji Stariji