Pretražite portal:Nadolazeći Lenovo Legion Y90 dobio TEENA sertifikat, sada su poznate i njegove specifikacije

 


Već jedan period se priča o novom Lenovo Legion Y90 pametnom telefonu sa oznakom L71061. Sada, kompanija je dobila odobrenje za lansiranje ovog uređaja od strane TEENA i zahvaljujući tome pojavile su se sve glavne specifikacije vezano za Legion Y90. 


Prema informacijama koje su se pojavile uz ovaj sertifikat ukazuju na to će ovaj model imati OLED ekran od 6.9 inča sa Full HD+ rezolucijom. Prethodni izveštaji su tvrdili da će uređaj imati podršku za brzinu osvežavanja od 144 Hz.


Pokreće ga osmojezgrani čip od 2.995 GHz, sa koji se predpostavlja da je u pitanju Snapdragon 8 Gen 1 iz kompanije Qualcomm. Lista dalje otkriva da bi uređaj trebao da dođe u čak četiri varijante što se tiče RAM-a kao i tri varijante za internu memoriju (8/10/12/16GB RAM-a i 128/256/512GB interne memorije.

Lenovo Legion Y90 bi trebalo da dođe sa preinstaliranim Android 12 sistemom, a izveštaji tvrde da će u sebi imati dvoćelijsku bateriju od 5.600 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 68W. Na poleđini bi trebao da ima dve kamere od 64 i 16 megapiksela, dok bi sa prednje strane trebao imati selfie kameru od 44 megapiksela. 

S' obzirom da je u pitanju gejmerski telefon, na sebi bi trebao da ima nekoliko USB-C ulaza, ali su za sada ostali detalji nepoznati, kao i to kada će tačno ovaj telefon ugledati svetlost dana. 

Objavi komentar

Noviji Stariji