Pretražite portal:Motorola predstavila novi Edge + premium telefon, cena paprena

 


Motorola prodaje mnogo telefona, ali to su uglavnom oni jeftini koje možete dobiti uz neke najjeftinije pakete kod operatera na ugovor. Tokom prošle godine nisu izbacili svoj novi premium telefon, ali su sada predstavili novi Edge + sa veoma paprenom cenom. Da li on vredi 1000 dolara ili ne, ostavićemo na vama da presudite kada pročitate njegove karakteristike.

Motorola Edge + dolazi sa OLED ekranom od 6.7 inča, rezolucije 2400x1080 piksela sa podrškom za osvežavanje od 144Hz. Sa prednje strane se nalazi i selfi kamera od 60 megapiksela sa f/2.4 otvorom blende. Na poleđini ima modul sa 3 kamere, glavni senzor od 50 megapiksela, ultraširoki senzor takođe od 50 megapiksela i senzor dubine od 2 megapiksela.


Što se tiče samih performansi uređaja, pokreće ga Snapdragon 8 Gen 1 čip u kombinaciji sa 8 / 12 GB RAM-a i 128/256/512 GB interne memorije, u zavisnosti za koju se verziju odlučite. O samoj snazi aktuelnog Snapdragon čipa ne bi smo previše dužili, svi vodeći telefoni ga uglavnom imaju u sebi, kao i Samsung Galaxy S22 serija za Američko tržište. Za dobru autonomiju tu je baterija kapaciteta od 4800 mAh, sa podrškom za 30W brzo punjenje, 15W bežično, a tu je i opcija da dopunite drugi uređaj koji to podržava. 


Manje više, postoje neke stvari koje ovaj Edge+ ipak zaobilaze za razliku od drugih premium uređaja, ali bi sa nekim detaljnim testom u skorije vreme mogli da utvrdimo da li ovaj telefon zaista zaslužuje da bude u samom vrhu pametnih telefona.


Objavi komentar

Noviji Stariji