Pretražite portal:Korisnici WhatsApp-a uskoro ostaju bez mogućnosti neograničenog bekapa na Google Drive-u


Korisnici WhatsApp aplikacije već dugo vremena imaju mogućnost da bez ikakvih problema naprave sigurnosne kopije svoje istorije poruka, poziva i medija putem Google Drive aplikacije i to potpuno besplatno (ne zauzimajući prostor na svom lično Google Drive-u), ali prema najnovijim informacijama koje su se pojavile, Google bi mogao da povuče ovu povlasticu.

Naime, na internetu se pojavi izvorni kod jedne stranice, na kojoj se vidi da će uskoro biti ugašena opcija za besplatne neograničene kopije (backup).

Da budemo jasniji, ova vest ne treba previše da uznemiri korisnike WhatsApp-a, jer to ne znači da nećete moći napraviti celu kopiju razgovora na Google Drive, jednostavno ćete nakon određenog ograničenja morati platiti određen iznos. Očekuje se da će WhatsApp uskoro obavestiti svoje korisnike, kao i da će ih aplikacija obavestiti kada dođu do tog limita koji će biti za besplatno pravljenje rezervnih kopija. 

WhatsApp je dugo godina bio jedna od najboljih aplikacija za razmenu poruka i poziva, ali nakon nekih promena u politici poslovanja, velik broj korisnika je prešao na Telegram i Signal, koji su baš zbog toga sada i zastupljeniji od WhatsApp-a.

Objavi komentar

Noviji Stariji