Pretražite portal:Honor Magic 4 bi mogao biti predstavljen na MWC-u krajem februara, sa performansama boljim i od S22 Ultra?


Honor se priprema za lansiranje novog pametnog telefona krajem ovog meseca na Mobile World Congress (MWC) 2022 u Barseloni. Izvršni direktor Honora George Zhao u četvrtak je zagolicao maštu korisnicima svojom objavom na društvenim mrežama, otkrivajući da će ga pokretati najnoviji Qualcomm-ov Snapdragon 8 Gen 1 procesor. Nagađa se da će nadolazeći uređaj biti Honor Magic 4. Navodno je primećen i na Geekbench-u. Prema najnovijim podacima procurelim na internetu, Honor Magic 4 je nadmašio tek predstavljeni Samsung Galaxy S22 Ultra u testovima na platformi za benchmarking.


George Zhao, izvršni direktor, Honor, objavio je na Facebooku dolazak novog Honor Magic pametnog telefona na ovogodišnjem MWC događaju. Prema objavi, telefon će biti lansiran u 13:00h (CET), 28. februara. Nadolazeći Honor pametni telefon će pokretati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Poster nosi slogan: “Moć magije”. Zbog toga se uveliko spekuliše da bi Honor Magic 4 uskoro mogao izaći na videlo. Treba svakako napomenuti da kompanija još nije zvanično koristila nigde spomenula naziv Honor Magic 4.Na Twitter-u se pojavio snimak ekrana poređenja performansi benčmarka između Honor Magic 4 i Samsung Galaxy S22 Ultra, kao što se vidi na Geekbench-u. Prema snimku ekrana, Honor Magic 4 je postigao 1.245 poena na testiranju sa jednim jezgrom, dok je Galaxy S22 Ultra postigao 1.215 poena. U testiranju sa više jezgara, Honor Magic 4 je postigao 3.901 poen, dok je Samsungov premium model postigao 3.303 poena.


Mi ćemo svakako nakon svih ovih infromacija sa nestprljenjem da čekamo MWC, gde će pored ovog Honora, biti predstavljeno još dosta uređaja iz mobilne industrije.

Objavi komentar

Noviji Stariji