Pretražite portal:Google se pohvalio ''rekordnim brojem'' prodatih Pixel 6 telefona

 


Iako je nakon predstavljanja Google imao brojne probleme sa softverskim bugovima na Pixel 6 seriji telefona, iz kompanije su se pohvalili rekordnom cifrom prodatih Pixel telefona u zadnjem kvartalu prošle godine. 

Daleko od toga da su loši telefoni, čak šta više šesta serija Pixel telefona je velika prekretnica za Google, jer je u njih ugrađen njihov Tensor čip, umesto Snapdragona što je bio slučaj u prethodnim generacijama.

Pre svega što su oni praktično proizvođači i Android operativnog sistema, sa vlasititim čipom imaju viziju da naprave telefon koji savršeno radi, nešto nalik iPhone telefonima za koje Apple pravi i čip i operativni sistem.

Uprkos svim problemima, oni su objavili vest o rekordnoj prodaji koju možete pročitati ispod

“In Q4 we set an all time quarterly sales record for Pixel. This came in spite of an extremely challenging supply chain environment. The response to Pixel 6 from our customers and carrier partners was incredibly positive.”

Imajući u vidu da Google nije napisao nikakve brojke vezano za ovu prodaju u ''rekordnom broju'', ostaje nam samo da se pitamo koji je to tačan broj prodatih telefona.

Objavi komentar

Noviji Stariji