Pretražite portal:Google osvežio Play prodavnicu novim ažuriranjem

 

Treći put za mesec dana, kompanija Google je lansirala nove funkcije i poboljšanja za gotovo sve Android Telefone, zahvaljujući ažuriranjima Google Play Store i Google Play usluga. U pitanju je malo ozbiljnije ažuriranje, pogotovo ako koristite Google aplikacije Wallet i Family Link.

Ažuriranje je dostupno od 28. januara, sa oznakama verzija  Google Play Store v28.9 i Google Play Services v22.02.15.

Od sada, obaveštenja iz Family Linka na detetovom uređaju se mogu preusmeriti na roditeljski nadzor koristeći Android podešavanja u režimu rada sa dva ekrana (odnosi se na uređaje s velikim i sklopivim ekranima). Takođe, roditelji koji pomažu svojoj deci pod nadzorom da se prijave na svoj uređaj, sada će biti prikazan opcija da takođe daljinski instaliraju Family Link na svoj uređaj.

Što se tiče poboljšanja vezana za Google Play prodavnicu, pre svega poboljšana je funkcija Play-as-You-download, koja omogućava igračima da igraju mobilne igre dok se ona još preuzima, kako bi smanjili vreme čekanja do zabave.

Ono što je poboljšano u okviru samog sistema je to da je implementirana podrška za nove promene prelaza na letnje računanje vremena u različitim zemljama.

Ukoliko još niste ažurirali, možete to učiniti tako što ćete otići u Google Play prodavnicu, zatim idete na svoj profil (u gornjem desnom uglu), nakon toga u Podešavanja i zatim dodirnete ''Ažuriraj Play Store''.

Objavi komentar

Noviji Stariji